Over ons

Zentana staat voor welzijn en geluk. Al onze producten en diensten weerspiegelen deze kern.

Onze missie is om spirituele en kracht gevende producten uit alle delen van de wereld beschikbaar te maken voor jou. Bij ons vind je voornamelijk producten uit China, India en Tibet.

Innerlijke rust, kracht en welzijn begint bij jezelf. De producten die wij aanbieden zijn bedoeld om je hierbij te helpen. Bij Zentana vind je wierook, kunst, sieraden, kaarten en andere producten die je gedachten helpen te openen en verbreden.

Hoe Zentana is ontstaan

Innerlijke rust, kracht en welzijn begint bij jezelf.

Toch gaat er iets mis. Steeds meer mensen zitten niet lekker in hun vel, worden overspannen of worden minder gelukkig in het leven.

Per jaar heeft meer dan 1 miljoen Nederlanders last van depressie, waarvan de meeste in middelbare leeftijd. Dit bevestigt een rapport van het Centraal Bureau voor de Statistiek. In hetzelfde rapport staat onder andere dat er 1 miljoen Nederlanders zijn met burn-out klachten.

Wat gaat er mis?

Wij geloven dat de balans is verstoord. Jezelf gelukkig, sterk en energiek voelen hoort helemaal niet moeilijk te zijn! Het is je goed recht om je gelukkig te voelen.

Alles in balans

Innerlijke rust, kracht en welzijn begint bij jezelf.

Het probleem is dat we vaak niet tot onszelf komen. Er is ontzettend veel afleiding. We kijken TV, worden overspoeld met nieuws, grijpen constant naar ons mobieltje en controleren meerdere keren per dag onze mailtjes en berichten.

Het is geen wonder dat we niet tot onszelf kunnen komen.

Bij Zentana helpen wij je bij het herstellen van de balans door je uit te nodigen om eens vaker tot rust te komen. Gun jezelf dat geluksmomentje… Het kan kleine wonderen doen.

Al onze producten helpen je naar een gelukkig leven. Door je huis te versieren met leuke en inspirerende producten die je vind in onze shop, ervaar je elke dag de positiviteit die onze producten uitstralen.

Welkom, neem gerust een kijkje in ons assortiment.